Medewerker1.png

creatieve contentmaker

Vacature

Heb je een creatief brein én ben je thuis in de online wereld? Vind je het leuk om te schrijven? Of heb je een gaaf idee wat we op onze social media kunnen zetten? Wij komen handen te kort!

Medewerker1.png

marketing & communicatie stagiair(e)

Vacature

Ben jij een echte creatieve spin, communicatiefreak, strateeg, woordenkunstenaar en beschik je over een dosis enthousiasme? Dan pas jij perfect in ons snel groeiende team! We zijn benieuwd naar je!

Medewerker1.png

social media stagiair(e)

Vacature

Snuif je dagelijks tijdlijnen? Is social media helemaal jouw ding en doe je daarnaast ook nog een studie richting marketing of communicatie? Met jouw creativiteit breng jij de social voor onze klanten to the next level. 

Medewerker1.png

mijn job staat hier niet tussen..

Help!

Niet getreurd! Wij groeien als een speer en zo ook ons team van medewerkers en stagiaires! Ben jij ervan overtuigd dat jij degene bent die wij missen? Wij wachten met smart op je mailtje!

werken bij coco creative & events

Wil jij werken bij het leukste communicatiebureau in Uden? In een jong, verfrissend team waar je veel plezier kunt beleven? Waar jij geen nummertje bent en ontzettend veel kunt leren? Bij ons doe je véél ervaring op die je in de rest van je veelbelovende carrière kunt gebruiken!