top of page

Events

Staat jouw bedrijf voor een lancering, een jubileumjaar of kan de relatiemarketing wel een boost gebruiken? Samenwerken met ons houdt in dat je ontdekt om geen zorgen te hebben. Je hoeft alleen nog het applaus in ontvangst te nemen.

Benieuwd hoe jij eventmarketing effectief kan inzetten als middel?

Probeer geheel vrijblijvend uit hoe het is om met ons te werken. We laten graag zien dat een event het krachtigste communicatiemiddel is dat er bestaat. We beloven je, het wordt geen verloren uur.

branding.png

event strategie
event creatie
event concepting
event communicatie
event organisatie
customer journey

party.png
concept.png
communicatie.png
event.png
destination.png

Een event is een impactvol moment. Of het nu gaat om een congres, sportevenement, bedrijfsjubileum, personeelsfeest óf een online event. Wij zetten events in als strategisch instrument om doelstellingen te bereiken en ambities voor jouw bedrijf waar te maken. 

 

Welke impact wil je bereiken? Met welk gevoel moet men de deur uitgaan? Wat moet men anders doen, denken en voelen na een evenement? Jouw gasten moeten niet alleen tijdens het event een onvergetelijke indruk krijgen, maar ook vooraf én achteraf. Wij geloven dan ook in een op maat gemaakt eventstrategie waarbij het event onderdeel is van een volledige bedrijfscampagne. Op die manier creëer je echt resultaat én impact! 

 

Wij profileren ons als strategische regisseur om de communicatie van events te organiseren. Maar nemen ook alle zorgen uit handen. Van begin tot eind. Van het bedenken van een bijzonder eventconcept, alle benodigde eventcommunicatie om jouw event te versterken tot de gehele eventorganisatie én follow-up. Wij organiseren events die raken en verbinden. Altijd iets bijzonders, dat mensen bijblijft. En alleen tevreden, als jij dat ook bent. 

Anker 1

bekijk hier waar we ontzettend trots op zijn

Beter bed - leveranciersdag-168.JPG

In alles wat we doen, gaan we áltijd voor het beste resultaat. Voor minder doen we het niet. Wel voor steeds meer bedrijven.

bottom of page