top of page

we do (online) events

Staat jouw bedrijf voor een lancering, een jubileumjaar of kan de relatiemarketing wel een boost gebruiken? Samenwerken met ons houdt in dat je ontdekt om geen zorgen te hebben. Je hoeft alleen nog het applaus in ontvangst te nemen.

strategy.png

EVENT
STRATEGIE

party.png

EVENTCREATIE

concept.png

EVENT
CONCEPTING

communicatie.png

EVENT
COMMUNICATIE

event.png

EVENT

ORGANISATIE

destination.png

CUSTOMER 
JOURNEY

De kracht van eventmarketing.

 

Een event is een impactvol moment. Of het nu gaat om een congres, sportevenement, bedrijfsjubileum, personeelsfeest óf een online event. Wij zetten events in als strategisch instrument om doelstellingen te bereiken en ambities voor jouw bedrijf waar te maken. 

 

Welke impact wil je bereiken? Met welk gevoel moet men de deur uitgaan? Wat moet men anders doen, denken en voelen na een evenement? Jouw gasten moeten niet alleen tijdens het event een onvergetelijke indruk krijgen, maar ook vooraf én achteraf. Wij geloven dan ook in een op maat gemaakt eventstrategie waarbij het event onderdeel is van een volledige bedrijfscampagne. Op die manier creëer je echt resultaat én impact! 

 

Wij profileren ons als strategische regisseur om de communicatie van events te organiseren. Maar nemen ook alle zorgen uit handen. Van begin tot eind. Van het bedenken van een bijzonder eventconcept, alle benodigde eventcommunicatie om jouw event te versterken tot de gehele eventorganisatie én follow-up. Wij organiseren events die raken en verbinden. Altijd iets bijzonders, dat mensen bijblijft. En alleen tevreden, als jij dat ook bent. 

Beter Bed Supplier Day 2021
Bruiloft B&V.png

Bekijk hier waar we ontzettend trots op zijn

 

In alles wat we doen, gaan we áltijd voor het beste resultaat. Voor minder doen we het niet. Wel voor steeds meer bedrijven. 

Coco Creative - Bruiloft B&V.jpg

Benieuwd hoe jij eventmarketing effectief kan inzetten als communicatiemiddel?

 

Probeer geheel vrijblijvend uit hoe het is om met ons te werken. Wij laten graag zien dat een event het krachtigste communicatiemiddel is dat er bestaat. We beloven je, het wordt geen verloren uur.

bottom of page