top of page
COCO Creative Kleur-09.png

event management

creative

minds

come

toghether

enjoy &

remember!

Geen tijd of de expertise niet in huis om een evenement te organiseren? Tijdelijk een paar extra handen nodig óf gewoon behoefte aan ervaring, kennis en passie van een specialist? Als creative eventmanagers zijn wij graag die flexibele schil!

Als Coco Creative & Events zijn wij inzetbaar als tijdelijke collega voor zowel organisatiebureaus als directe klanten, intern of vanuit ons eigen kantoor. Totale of gedeeltelijke organisatie of puur ter ondersteuning. Flexibel, met energie, enthousiasme en creativiteit. Van bijzonder concept, naar communicatie tot volledige coördinatie. En met maar één doel: een onvergetelijke totaalbeleving voor jouw gasten!

what we do

 

Organiseren zit in ons DNA. We coördineren allerlei unieke evenementen voor de zakelijke als particuliere branche. Een inspirerend bedrijfsevent, jaarlijks personeelsfeest, sportevenement, festival, een spetterende bruiloft of een privé feestje. Van het bedenken van een té gek concept, het communiceren tot aan de volledige organisatie, van A tot Z. 

Wij nemen graag de zorgen uit handen. Wij verbinden, communiceren en vertellen het verhaal. Altijd inspirerend. Altijd iets bijzonders, dat mensen bijblijft. En alleen tevreden, als jij dat ook bent.

Coco Events | Freelance eventmanager Ude
concept.png

concepting

 

Wil je een bijzonder concept voor jouw event? Wij staan klaar om jou te inspireren en jouw event tot leven te brengen. Met lef. Maar altijd met gezond verstand en creativiteit. Staps-gewijs, van analyse naar visualisatie.

campagnes.png

communicatie

 

Hoe breng je jouw event effectief onder de aandacht? Communicatie voor jouw event maakt het verschil. Goede input is goede output. Wij inspireren graag mensen voor, tijdens en

na jouw event. 

puzzle.png

coördinatie

 

Zelf niet de kwaliteiten in huis om van je event een succes te maken of in goede banen te leiden? Wij regelen jouw event tot in de puntjes. Van A tot Z. En zorgen ervoor dat jouw doelstelling behaald wordt.

ga voor het totaalpakket

home.png

alles onder één dak

 

Een creatief bureau, 

communicatieprofessionals 

en evenementenbureau

in één! Ideaal toch?

idea.png

kennis & ervaring

 

8 jaar ervaring in de evenementen- en communicatiebranche. Wij begrijpen elk facet van de evenementenwereld.

ruler.png

jouw event

op maat

 

Wij creëren jouw eigen totaal plaatje. De inhoud van jouw event is anders dan bij anderen. Minimaal een element is leuker of origineler.

holding-hands.png

flexibel & vertrouwen

 

Wij zorgen voor rust en vertrouwen. Alles op de juiste plek en tijd. Ontspannen en genieten, voor jou en de gasten!

Coco Events | Freelance eventmanager Ude

deze successengingen je voor

Mercedes_logo.png
Paaspop-2020.png
van-Boekel-Logo.png
fei_logo.jpg
whish-logo.png
7thSunday_logo.png
The People Group
selten_logo.jpg
hockey_logo.png
COCO EVENTS Samenwerking Big Boys Qualit
bottom of page