Image by Domenico Loia
COCO Creative Kleur-09.png

our change makers

we grow

when we

face

challenges

Jori%20Verwegen_edited.jpg

Jori Verwegen

 

Trots op mijn onderneming, waar al mijn passies samenkomen. Stilzitten is niets voor mij. Altijd op zoek naar avontuur. Nieuwe ontwikkelingen, strategische zetten en mooie resultaten. Ben jij de volgende?

creative owner

Wij zijn Coco Creative & Events. Een bureau dat mensen raakt met conceptuele, creatieve & strategische communicatie & marketing. Van branding, content creatie, vormgeving, (online) marketing, social media tot events. Wij zorgen voor dagelijkse impact op mensen, merken & organisaties.

 

Wij helpen je ontdekken waar jouw groeikansen liggen. Zo halen we het maximale uit jouw organisatie, bedrijf of merk. Of het nu gaat om een slimme strategie, een krachtige campagne, een out-of-the-box concept, de juiste marketing-ondersteuning of een spetterend (online) evenement. Ons enthousiaste team staat ook klaar om jou te helpen voor die onuitwisbare indruk!

 

Door het aanpakkers-gen zijn wij uitgegroeid tot een bekend full-service marketing & communicatie-bureau uit Uden. Samen hebben wij een antwoord op elke vraag. Zelf zijn we goed, maar samen zijn we geweldig. Zo weten we alle mogelijke facetten te raken en verwachtingen waar te maken!